BRUIDSMAKE-UP & BRUIDSKAPSEL II Claudia

21-2-2019
Happy, kleurrijk, vrolijk.
Dat is de bruiloft van Claudia en Julian. Op 12 mei 2018 stapte deze twee love birds in het huwelijksbootje.Hun eerste ontmoeting was in de Kerk en deze dag zouden ze elkaar ook voor het eerst zien als Claudia door haar broertje naar het altaar zou worden begeleid in de kerk.


Claudia en Julian delen allebei een passie in het onderwijs. Als juf van groep 7 weet Claudia wel van aanpakken, maar als het kwam op haar en make-up had ze duidelijk mijn hulp nodig ;)Tijdens een proefsessie wil ik graag zien of je wat inspiratie heb, wat vind je mooi en wat niet. Daarvoor gebruiken alle bruiden Pinterest. Nou ja alle....
Bruid Claudia zag dat toch anders. Heel grappig om te zien. Kwa haar en make-up was ze niet echt mee bezig. Dagelijks gebruikte ze ook geen make-up en dus moest ik rekening houden met naturel. Er was genoeg haar om mee te werken. En bij het zien van de jurk weet ik natuurlijk al wat ik wil. Maar kennelijk draait het op zo een dag niet om mij... en dankzij google/ Pinterest kun je zelf dan ook wat inspiratie op doen.Maar haar vertrouwen lag compleet bij mij. Nou aan de slag dan maar!
De jurk is een prachtige wedding dress met kant aan de bovenkant en een prachtig rug. Dus het haar werd niet los! We willen de rug van de jurk namelijk ook graag zien.
Laag opgestoken dan. Niet te strak, gewoon romantisch en zacht. Er moet rekening worden gehouden met een sluier die later op de avond vervangen wordt voor een speld.De make-up!
De bloemen, een kleurig veldboeket. Zijn pak, blauw.
Maar om nu geel en blauw op de ogen te smeren waar geen make-up gewend is. Dat is teveel van het goede. Dus zachte tinten, wit en roze. Een hele dunne eyeliner en zelfs de wimperstukjes laat ik deze keer achterwege. Om toch een beetje kleur erin te brengen doen we een kleurtje lipstick!!
Natural Beauty! Beautiful Bride.Het was een gezellig! (ook al was er geen koffie ;))
 Veel liefs Cynthia

de fotocredits gaan naar Spotlight Fotografie 

Quote van Bruid Claudia;
Onwijs bedankt dat jij onze geweldige dag nog mooier hebt gemaakt!


#bruidsstylist #bruidsmakeup #bruidskapsel #demakeupcoach #aanhuis #oplocatie #Naaldwijk #Westland #bruidsstyling #Delft #DenHaag #Rotterdam #ZuidHolland #kerkhuwelijk Geen opmerkingen:

Een reactie posten