BRUID LYDIA II Bruidsmake-up

12-6-2018
Het was 11 mei 2018, kwart voor 8, toen ik aanbelde bij het ouderlijk huis van Lydia. Uiteraard was ik er weer eens eerder dan de bruid....Noem het enthousiast, ik noem het zekerheid, op tijd komen en het liefst iets te vroeg.
Soms ben ik wel eens 2 minuten later.... grrrr een hekel heb ik eraan, dan zit ik mij op te vreten in de auto, schelden tegen mede weggebruikers die kennelijk hun rijbewijs hebben gekregen bij een pak cornflakes. Bruggen die opeens opengaan en niet meer dicht gaan of van die lui die het voor elkaar krijgen voor mij een kopstaart botsing en dan niet aan de kant gaan maar midden op de weg gaan schelden op elkaar.....
Ik vind het dus belangrijk op tijd te zijn, want dan is er extra tijd voor koffie.

Hoewel in dit geval werd ik blij van water! Het was een prachtige, lekker, warme dag!
In de zonkamer hebben we het 'centrum la beauty' opgezet.
Omdat Lydia haar haar door een collega haarstylist liet doen, was het aan mij om de make-up te verzorgen. Terwijl Lydia haar haar werd gedaan, even die prachtige krullen van haarzelf temmen ;) mocht ik het haar en make-up verzorgen van de ceremoniemeester (juf) en de moeder van de bruid.Nog even sporten
Ondertussen speelde de papa van de bruid Paparatie met zijn mooie camera tot de euh.. professionals er waren. De broers waren er ook bij, chillend, want er was nog wel tijd dus er ging er ook nog eentje even een uurtje sporten. Tuurlijk... Ik had al de suggestie gegeven om dan ook maar zonder shirt naar de bruiloft te gaan maar dat vond hij dan weer raar, nou ja zeg....

Omdat Lydia van zichzelf niet vies is van een beetje make-up mocht ik het best wel een beetje aanzetten. Een lichte basis was voldoende, want het was al lekker weer geweest dus een gezonde kleur was er al. De ogen heb ik even goed aangezet met een eyeliner zowel boven als onder. Door de extra wimperstukjes en een goede laag mascara popte de blauwe ogen er goed uit! Heel erg populair is de oude roze lipstick. Niet te heftig aanwezig maar maakt het geheel erg mooi af.
En zie daar een longlasting, feestelijke, echt nog Lydia, bruidsmake-up!Lydia had mij al op tijd geboekt wat echt een aanrader is. Al vanaf in augustus van 2017 stond ze al in de agenda. En maar goed ook, want het bleek een drukke trouwdag te zijn.
Tip: Boek je stylist liever eerder dan later.... een proefsessie gebeurt toch pas een maand of wat voor de bruiloft maar dan ben je wel zeker van je eerste keuze!
Tijdens een proefsessie waarbij we een plan van aanpak hebben bedacht, hebben we uiteraard uitgebreid gekletst! We waren elkaar een aantal jaar geleden tegen gekomen op een woonbeurs en sinds dien (2015) heeft ze mijn kaartje bewaard. Hoe vet is dat!

Tot in de puntjes
Ze hebben ook totaal hun eigen draai aan de bruiloft gegeven. Love It.
Kijk maar naar hun kleding, zij een geweldig jurk. Licht, vrouwelijk, feestelijk en sexy! Niet de standaard trouwjurk, want Lydia is niet standaard. Een waanzinnige sluier in het haar.
Zijn pak! Niels..... man geweldig. Toen ik wegreed zag ik hem staan, wachten op een seintje op zijn bruid te halen. Geen blauw. Yes, hipster, ruitje, lichte kleur broek. Helemaal goed, helemaal 2018
Bloemen, veldboeket. Perfect
De kaart, lachen, ze hadden een tekening van hunzelf erop gezet waarop de trouwjurk verdacht veel leek op haar daadwerkelijke trouwjurk alleen dat wist niemand. Geniaal.
De aankleding, het eten, alles was tot in de puntjes verzorgt. Good Job!En het meest geweldige; omdat ze een Belgisch accent geweldig vinden hadden ze een Belgische Babs. Hoe vet is dat. Waarom gewoon omdat het kan. Gewoon omdat het de hele dag ging om Lydia en Niels. En zo hoort het!

Dank je wel voor de prachtige foto's gemaakt door: Schelllekens Fotografie uit Tilburg Schellekens - Cleijsen Haarstlyling door Kapsalon Knipinn Poeldijk, Make-up: Moi!Dank je wel voor dit mooie hoofdstuk in mijn boek.
Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten