BRUIDSMAKE-UP || Roos 22-7-2017

22-8-2017
Bruidsmake-up is super persoonlijk. En erg belangrijk op je trouwdag. Een proefsessie is zo belangrijk.

Ik kom nog met een hoop klanten in aanraking die al een proefsessie bij een andere visagist hebben gehad, maar er niet uitkwamen. Dan ben ik blij dat de bruid besluit toch even verder te zoeken. Want zelf je make-up doen op je troiwdag uit nood is niet de beste basis.

Tijdens een proefsessie stel ik veel vragen. Zo leer ik je wat beter kennen en weet ik wat je wensen zijn. Zo ook bij Roswitha.

Ze wilde wel make-up, graag met wimperstukjes, maar verder heel naturel. Dit omdat ze gewoon ook niet een dikke laag draagt.
Belangrijke vraag: hoeveel makeup draag je dagelijks en tijdens een feestje. Dit zegt mij namelijk al een heleboel!

Verder wil ik dan alles weten over de trouwdag. Waar wordt het gehouden? Wat is de sfeer? Is er een kleur thema? Wat voor bloemen zijn er?
En natuurlijk: Wat doe je aan?

Roos heeft gekozen voor een prachtige lichte Boho jurk. Met kant aan de bovenkant. Ze had met haar kapster al een mooi kapsel gekozen, los met een slag en een vlechtje, perfect in een Boho thema. Ze gingen trouwen op het Te Werve Buiten in Rijswijk
Een veldboeket met zachte tinten en het woord romantisch gebruikte ze veel dus ook dat is belangrijk. Ze heeft prachtige sproetjes, die willen we absoluut niet wegwerken!
Een zachte uitstraling en het moet de hele dag blijven zitten, ook tijdens het dansen. En daar houden Roos en Richard van, dus ook dat zal op de bruiloft naar voren komen.

We hebben tijdens de proefsessie alles bepaald en het op de trouwdag nog een keer overgedaan! Dit is het resultaat:De huid heb ik egaal gemaakt met een bb creme, deze lichte foundation camoufleert en mateert waardoor de huid niet glimt en de sproetjes zichtbaar blijven! Een lichte blush maakt de basis af.
De ogen zijn licht opgemaakt, frisse tinten voor heldere ogen. De wimperstukjes en een dunne eyeliner brengen dit nog meer naar voren.
Voor de lippen hebben we een lipstick gekozen met een oud roze tintje erin. Een frisse tint wat mooi afsteekt bij de gebruinde huid. Het valt niet teveel op, maar maakt het geheel wel mooi af!
Uiteraard is alles gefixceerd en kan het de hele dag mee!

De voorbereidingen vonden plaats in het Kurhaus in Scheveningen. Eerst ging Richard zich omkleden en daarna mocht ik met Roos en kapster Kelly naar de kamer. Dit moest natuurlijk zonder dat ze elkaar zouden zien. Gelukkig is het hotel groot genoeg om elkaar te ontlopen. 
Lekker knus met Nanda, de fotograaf en de mama van Roswitha op de kamer. Gelukkig konden we het goed met elkaar vinden 😂. Graag wilde ze ook wat lunch bestellen voor op de kamer.... euh.... tja, ik heb geleerd dat als je niets positiefs kan zeggen je dan maar je mond moet houden. Dus laat ik maar mijn mond erover houden ;) 
Volgende keer lopen we naar de subway! 

Omdat we tegelijk aan haar en make-up konden werken liep het allemaal goed vlot. Ik kreeg haarlak van Kelly over mijn heen, risico's van het vak, mijn haar zat de rest van de dag ook goed, maar mijn wraak zou zoet zijn, ik mocht nog de fixatiespray spuiten. Mmmwwhahah. 

Jurk werd aangedaan en toen was het tijd om te vertrekken!

Ze hebben de eerste ontmoeting bij het 'altaar' gedaan. En zo te zien keurde hij het werk goed ;)


Een super verliefd stel en dat geeft dan prachtige foto's! Fotocredits gaan naar: Nanda van Fotozee Een ervaren, award winning, trouwfotograaf, met een goede dosis humor! 

Wil jij ook make-up die bij jou past, wat je mooier maakt en stralender. Een 2.0 versie van jezelf... dan wil ik graag je bruidsstylist zijn! 

Liefs Cynthia 💋#bruidsmakeup #trouwen #bruiloft #blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten