LOVE AND MARRIAGE || Trouwbeurs 1 & 2 oktober 2016

Gefeliciteerd je bent te huwelijk gevraagd op of tijdens de vakantie!
Welkom in de wereld van trouwen.

Net als iedere grote verandering in jullie leven, studeren, huis kopen, kinderen ed is trouwen ook een wereld opzich.
Misschien heb je al wat huwelijken meegemaakt en weet je eigenlijk best goed waar je aan begint. Maar het kan ook zijn dat je niet weet waar je moet beginnen....

Daar hebben ze onder andere trouwbeurzen voor uitgevonden. Een plek waar trouwleverancier bij elkaar komen en jullie meenemen in de mogelijkheden rondom jullie huwelijk. Een plek waar je inspiratie op kunt doen en je laten informeren en adviseren. Met allemaal lotgenoten :)

Hoewel we in, het staartje, van het trouwseizoen 2016 zitten richten wij als trouwleveranciers ons alweer op 2017. Het trouwbeurs seizoen is dan ook al weer van start. Ga je trouwen in 2017 of misschien begin 2018, of zelfs nog in 2016 dan is het een aanrader om eens een bruidsbeurs te bezoeken.
Met partner, moeder, zus of vriendinnen. Er zijn er genoeg.

Zelf sta ik ook op een beurs.
De love and marriage beurs in de Ahoy. Tijdens een bezoek aan deze beurs kun je persoonlijk kennismaken, vragen stellen en plaats nemen in de stoel voor de spiegel.
Natuurlijk is er weer een leuke prijsvraag met een waanzinnige prijs!
En ligt er een kortingsbon voor je klaar.

1 & 2 oktober 2016 Ahoy Rotterdam love and marriage beurs.
Op zaterdag 1 oktober zal ik zelf pas om 14u00 aanwezig tot 17u00 zijn. Maar mijn 'possie' staat er natuurlijk al om je welkom te heten. Zondag ben ik aanwezig vanaf 10u00 tot 17u00.Zie ik je daar?
Liefs Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten