2017 || Bruiloft haar en makeup trends

We zitten nog midden in het trouwseizoen van 2016, maar zoals bij, eigenlijk alles, lopen wij al weer een seizoen of een jaar voor. Het is voor mij dan ook belangrijk om mijzelf op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen.

Hoe vraag je? Nou, hoera, voor het internet! Zo hoef ik niet alle (inter)nationale catwalks, bruidscongressen enz. af te lopen, wat erg leuk is, maar het mij dan geen tijd meer geeft voor de echte bruiden :) wat ik veel gezelliger vind!
Blogs en verslagen van de fashionweeks, magazine's en weddingbloggers. Veel lezen en kijken. Uiteraard lekker sparre met collega's is ook een goede manier om op de hoogte te blijven van de 'aankomende' trends.

Als eerste kijk ik eigenlijk naar de trouwjurken. Ik blijf het zeggen 'its all about the dress!' Bruiden die trouwen in 2017 kopen vaak nog hun trouwjurk in 2016 dus de bruidshuizen lopen altijd voorop!

Gelukkig voel ik mij nog steeds erg thuis in het trouwseizoen van 2017. En ik hoop dan ook weer een hoop bruiden blij en happy te mogen maken met een bruidskapselen en bruidsmake-up.


Soft bruidsmake-up door Cynthia Veenman
Romantisch lage updo met verse bloemen door Cynthia Veenman

Zachte krullen tot een low updo met gipskruid door Cynthia Veenman

Vintage bruidskapsel met waanzinnig haaraccessoire. Haar en makeup door Cynthia Veenman foto door: Martina Kelder

Amazing trouwjurk! Jaren 30, vintage, kant, glad, fitted, low back. Love it!! Bronfoto: pinterest

Hoe zie ik 2017:

 • Jurken, erg belangrijk vind ik, of je nu een romantische prinsesse jurk kiest of een kanten fitted met een blote rug. Vintage gaat gewoon door! Jeeehh. Dus dat zien we ook nog steeds. Jaren 30 en een 'underwear like' gladde trouwjurk. Het kan allemaal en het wordt ook met elkaar gecombineerd. Er zal bij iedere jurk iets 'spectaculairs' te zien zijn. Low back of low front. Een uitgesproken sleep of een waanzinnige sluier. De off sholder doet zijn best om door te breken.
 • Ja! De no make-up make-up is een blijvertje. Ik ben van mening dat make-up je mooiste accenten moet versterken en dat je niet achter make-up verstopt. Soft glossy lips /zachte rose lippen. De wenkbrauwen spelen nog wel een rol. En de zachte glow over het hele gezicht.
 • Haar: Wat we nu doen gaan we dus gewoon in door. De zachte krullen, het romantisch opgestoken, vlechten en dat gecombineerd met een, niet al te grote, haarspeld of verse bloemetjes. Mooi en zacht.
Spreekt dit je aan en ben je nog opzoek zijn naar een bruidsstylist die je haar en make-up aan huis kan verzorgen. Zoek niet verder en stuur even een email naar info@cynthiaveenman.nl 
Wie weet tot snel

Liefs Cynthia

2 opmerkingen:

 1. Wat vind je van de crop top? Schijnt ook een hype te zijn. Mij niet gezien...Ik vind zo'n low back wel heel mooi. Vooral met een speciaal rug-achtig bruidssieraad. Dat zie je de laatste tijd ook veel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Anja,
   Ik had van het jaar een bruidje met een crop top, stond haar prachtig. Blijk maar weer dat je iets kiest wat echt bij je zal passen.
   Je haalt de woorden uit mijn mond, al sinds Nicole Kidman in de Chanal reclame zo een rugketting om had ben ik er gek op. Dat mag van mij zeker meer gedaan worden!

   Verwijderen