STOP! Mijn handen in je haar.

Een stukje uit het bruidsstyling ebook:
Geschreven door Cynthia Veenman Visagist en Haarstylist.


'Ik weet niet of dit met mijn haar wel kan'

Een van de belangrijkste onderdelen van de styling. Het kapsel. Wat voor haar je ook heb, kort, lang, stijl, krullen, dik, dun er is meer mogelijk dan je denkt. Kort haar kan worden opgestoken en dun haar kan vol worden. De bruidsstylist heeft ervaring met haar en weet dus veel tricks om jou je droomkapsel te geven.

Niet ieder kapper is gespecialiseerd in bruidskapsels. Voel je niet verplicht om je eigen kapper, die al 10 jaar je haar knipt, in te huren voor je kapsel. Er zitten speciale technieken achter. Ga wel 2 weken voor je trouwdag naar je kapper en laat de puntjes knippen en evt. je haar verven.
Wederom begint het bij de basis. Op de trouwdag zelf niet je haar wassen. Hoe 'viezer en vetter' het haar hoe beter het blijft zitten.

Tijdens de proef wordt er rekening gehouden met jouw wensen, hoe jij je haar altijd draagt, als je los haar bent gewend en het plots strak opsteekt dan ga je te ver van jezelf staan en creƫer je een vals beeld.

De jurk, gezichtsvorm en accessoires spelen een belangrijke rol bij het kapsel.
Moet er rekening worden gehouden met een sluier, tiara of verse bloemen? Geef hierbij ook je wensen aan. Plaatjes helpen hierbij! Het internet staat er vol mee.
Door gebruik van tijdelijke extentions kun je een vollere haarbos maken zonder dat het zwaar wordt.

Nog steeds kom ik dagelijks in aanraking met dames die onzeker zijn over hun haar. No need! Ik help je. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt!

Kennismakingsgesprek of een proefsessie? Ik sta voor je klaar www.cynthiaveenman.nl

Fijn weekend
Liefs Cynthia

Proefsessie: low updo by Cynthia Veenman

Proefsessie: romantisch met extentions
By Cynthia Veenman

Proefsessie: beach met extentions
By Cynthia Veenman

Proefsessie: kort haar by Cynthia Veenman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten