Vind ik leuk!

Zelfstandig ondernemer zijn kan best eenzaam zijn op zijn tijd. Gelukkig hebben de meeste dat en daardoor zijn er best veel diverse bijeenkomsten waarbij ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Borrels, koffies, netwerkafspraken, trainingen, workshops.....
En dat vind ik leuk! en gezellig en leerzaam. En zo wordt mijn kennissen kring steeds groter en wordt het zelfstandig ondernemen ook minder eenzaam.
Afgelopen week heb ik er diverse bezocht. Een lezing in Den Haag van Annemarie van Gaal, die ik daarna nogmaals heb horen spreken op internationale vrouwen dag. Handige tips over geldzaken.
In Rotterdam heb ik een bijeenkomt bezocht met een mini workshop bloggen. Daar heb ik toch wel zulke leuke mooie mensen leren kennen. Het was echt super gezellig en interessant.
Na afloop verzamel ik graag visitekaartjes, altijd handig om te weten wie je heb gesproken en wellicht een mogelijkheid tot een samenwerking. En het gebeurt wel eens dat er nog geen visitekaartje is of gewoon weg zijn 'vergeten'.
Na de vraag; mag ik je dan hysterische post sturen? Antwoord ik natuurlijk: ja! Graag! En hoe leuk dat ik dan van de week ook een mooie envelop in de bus kreeg. Echt vind ik heel leuk!! Thanks.

En om de week af te sluiten heb ik zelf een vrijdagmiddagborrel voor zelfstandige ondernemers zonder personeel georganiseerd. FF de week doornemen onder het genot van koude bitterballen en glazen wijn met lipstick erop.
Geweldig genoten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten