Lach!


Welkom, deze blog maak ik voor u leesplezier en wil ik u graag informeren en adviseren. Mocht u naar aanleiding van deze blog vragen hebben of een afspraak willen maken neem dan contact op.


Ik ben Cynthia en make-up is mijn passie. Zoals een ieder weet zijn het vaak diverse omstandigheden die je toch naar je uiteindelijk doel brengen. Zo ook bij mij. Na de geboorte van mijn tweeling Dean en Sam heb ik de kans gekregen om mijn droom waar te maken. Mensen helpen met mijn talent opmaken en stijlen.

Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om fulltime aan de slag te gaan in mijn eigen bedrijf en aan te vullen met een dienst waar ik veel voldoening uithaal: make-up voor kankerpatiƫnten en het cosmetisch verzorgen van overledenen. Mede hierdoor heb ik prachtige mensen leren kennen die ik een beetje meer plezier in de dag mag geven door het (leren) aanbrengen van make-up.

Iedereen kent dagen waarop ze zichzelf voort moeten slepen. Dagen dat alles even tegenzit en dat een kleine boodschap eigenlijk al te zwaar is. Ik weet, uit eigen ervaring, dat een beetje mascara en rouge een beter gevoel geven al is het maar voor even.

Dus zit het even niet mee, neem een warme douche, borstel je haren. Doe wat mascara op en heel belangrijk: doe een frisse kleur, roze of perzik, rouge op. Vermijd bruine rouge, dit zal er eerder voor zorgen dat je er bleker uitziet. Breng dit aan met een glimlach. Make-up wat is aangebracht met een glimlach zit gewoon beter, je kunt precies zien waar de rouge moet zitten en je heb in ieder geval die dag gelachen.

Het helpt echt!! Je loopt de supermarkt in en in plaats van dat mensen vragen of het gaat, zullen ze eerder zeggen: Wat zie jij er goed uit!

Meer weten over make-up. Ik kom je graag persoonlijk informeren. Boek een workshop. Mogelijk vanaf 1 persoon. Hou ook deze blog in de gaten voor meer tips en weetjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten